Merhaba sevgili izleyiciler, benim yaptığım şekilde asla ağır balık kokmayan!!! fırında patatesli soğanlı hamsi balık (buğulama) tarifimi sizlere sunmak istedim, değişik versiyonlarınıda ilerleyen zamanlarda inşallah paylaşacağım...
MALZEMELER :
📌Yarım kilo hamsi
📌Yarım çay kaşığı tuz
📌Yarım çay kaşığı kırmızı toz biber
📌Yarım çay kaşığı sarımsak tozu
(siz 1 diş sarımsak kullanabilirsiniz)
📌2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
📌Yarım çay bardağı mısır unu
📌5 adet küçüğe yakın patates
📌Yarım çay kaşığı tuz
📌Yarım çay kaşığı kekik
📌Yarım çay kaşığı kırmızı toz biber
📌Yarım çay kaşığı sarımsak tozu
(siz 1_2 diş sarımsak kullanabilirsiniz)
📌1 adet büyük kuru soğan
📌Biraz tuz
📌Yarım limonun sıkılmış suyu
Videolu yapılışı YouTube da👇
Yorumlar
Yorum Gönder